Affiliateprogram

Tjäna 30 % i provision på all försäljning du hänvisar 🚀

Ansök nu

Ansök till programmet

Skicka ett mail till hello@galil.ai så kontaktar vi dig för att godkänna ditt deltagande. Om du har ett GalilAI-konto, använd den e-postadress som är kopplad till ditt konto.

Dela din länk

Dela denna länk med dina följare, vänner och kunder. Vi rekommenderar att du skapar utbildningsinnehåll på din blogg och/eller sociala medier om GalilAI och inkluderar din affiliate-länk.

Tjäna provision

Du kommer att få 30 % i provision på all försäljning du hänvisar till, under en period av 12 månader.

Behövs hjälp?

Vanliga frågor

Se vanliga frågor om GalilAI affiliate-program.

Nej, du behöver inte ha en GalilAI-prenumeration för att delta i affiliateprogrammet. Det rekommenderas dock starkt att du har en grundlig förståelse för produkten för att kunna marknadsföra den effektivt.
Provisioner betalas ut månadsvis, med en fördröjning på 60 dagar. Till exempel kommer provisioner som tjänats in i januari att betalas ut i slutet av mars. De kommer att betalas ut under den första veckan i månaden, så länge du har uppnått det lägsta betalningsbeloppet.
Cookieuppdragets livslängd är 30 dagar. Det betyder att om någon klickar på din affiliate-länk och köper GalilAI inom 30 dagar, kommer du att få provisionen.
Nej, du kan inte köpa en GalilAI-prenumeration med din egen affiliate-länk. Detta anses vara bedrägeri och kommer att resultera i förlorade provisioner och eventuell inaktivering av ditt affiliatekonto och förlust av åtkomst till GalilAI.